Hauen perhokalastus veneestä

Hauen perhokalastus veneestä

Hauen perhokalastus veneestä 1 – 2 henkilöä. Kalastuksen “Herrasmies”luokka.

Hauen_perhokalastus

Oletpa kokenut, tai kokematon perhokalastaja, hauen perhokalastus veneestä on upea kokemus. Jos et ole kokeillut hauen perhokalastusta, oletko varma.. että olet valmis.. loppuelämäsi ensimmäiseen päivään?

Kokeneelle perhokalastajalle kalastaminen tilavasta veneestä, lähes äänettömän keulamoottorin kuljettamana on suoranaista luksusta, varsinkin kun kohteena on todella vihaisesti perhoon iskevä hauki.

Kokemattoman perhokalastajan opettaminen perhokalastuksen saloihin alkaa rannassa. Helpoksi ei haukiperhon heittämistä voi väittää. Kokemuksemme laadukkaasta opastamisesta ulottuu myös tämän lajin pariin. Voimme taata että laji vie mennessään.

Perholla kalastaminen on todella antoisaa, palkitsevaa ja erityisesti koukuttavaa. Onnistumisen tuoman riemun, sekä perhokalastuksen hienouksien ansiosta tästä kalastustavasta voi nauttia ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Vuodenajalla ei suoranaisesti ole väliä hauen tavoittamisen suhteen, mutta syksyllä vesien viiletessä kookkaat yksilöt saapuvat matalaan veteen ja ovat pidempiä aikoja tavoiteltavissa. Perho on todellinen suurhauen herkkupala oikeilla välineillä, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa tarjottuna.

Käytössämme on useiden huippumerkkien, kuten G-loomis, Hardy, Vision vapoja ja keloja, joihin on ladattu alueeseen sopivat siimat. Käyttämämme perhot sidomme itse, näin tiedämme, että perhot on sidottu siten, että vedenalainen raati hyväksyy ne.

Tiedoksi: Haukea kalastetaan perholla yleensä 9-luokkaisella 9-jalkaisella vavalla alle 3 metrin vedestä ja hyvin monasti ensimmäinen haukiperhopäivä on myös loppuelämän ensimmäinen päivä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone