Jerkkikoulu

Jerkkikoulu – Kalastuksen Tosimies luokka

Jerkkikalastuksen perinpohjainen opiskelu lyhyellä oppimäärällä 1- 4 henkilölle.

DSC01984

Jerkki on viehe joka painaa keskimäärin 80-grammaa. Se on tehty hauen ja suurhauen kalastukseen alle 3-metrin veteen, mutta se sopii myös syvempään veteen merellä, järvellä, joella, jne.

Jerkkikoulun ohessa opetellaan myös käyttämään hyrräkelaa, joka oikeastaan on ainoa oikea kelatyyppi tähän kalastukseen, vaikka avokellallakin on mahdollista jerkata.

Oppaamme ovat Hauen asialla (klikkaa linkkiä), oli saaliina pienempi, tai suurempi hauki.

Erittäin kattavat ja laadukkaat välineet sekä varusteet mahdollistavat jerkkauksen oppimisen osaavan oppaan neuvoilla. Päivän anti tuo myös varmuuden oikeanlaisten välineiden, varusteiden ja oheistarpeiden hankkimiseen, kun laji vie kalastajan mennessään.

Useiden erilaisten vapa-kela yhdistelmien lisäksi on käytössä ja kokeiltavana jerkkien kirjo, jollaista näkee vain Hard Core kalastajan pakissa, tai hyvin varustetussa kalastustarvikeliikkeessä.

Jerkkikoulussa on vertailun vuoksi tarjolla vapoja ja keloja myös muilta valmistajilta. Näin takaamme myös erinomaisen mahdollisuuden löytää se oikea yhdistelmä itselle tähän kalastuksen Tosimies luokkaan.

Jerkkikoulu toteutetaan periaatteella “tuo itsesi paikalle”, kaikki muu on hoidettu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone