Kalastuspäivä

Kalastuspäivä

Kalastuspäivä veneellä

Kalastusretki 1 – 4 hengelle / vene. Kohdekalana ovat yleisimmin hauki, kuha ja ahven.

Kalastuspäivä_merellä

Aiempaa kokemusta virvelin käytöstä ja heittokalastuksesta ei tarvita. Opetamme heittokalastuksen alkeista lähtien käyttämään virveliä, samalla opastaen ja perehdyttäen erilaisten vieheiden käytön saloihin, unohtamatta uusimpiakin muotivirtauksia kalastuksen saralta.

Toimittajana, viehetestaajana ja – suunnittelijana, sekä yhteistyökumppaniemme avustamana on käytössämme myös vieheitä, jotka edustavat viehemaailman tulevaisuutta, mutta veneessämme ne ovat jo nykyhetkeä.

Pitkän kalastuskokemuksemme tuomalla ymmärryksellä pyrimme kalastamaan lajeja, jotka vuodenajan mukaan ovat parhaiten saatavilla. Asiakkaan toive on silti tärkein ja pyrimme toteuttamaan toiveet viimeistä piirtoa myöden, myös toivotun saaliskalan suhteen.

Tarpeen mukaan varaamme mukaan kalastuksen lomassa nauttitavat vene-eväät, tai rantaan katettavan picnic-ruokailun kera nokipannukahvien. Kahvia/teetä sekä kevytjuomia on aina retkellä mukana.

Päivän päätteeksi pidämme pienen ja opettavaisen kalankäsittelynäytöksen. Käsittelemme saaliin, tai osan siitä toiveidesi mukaan, kotiin vietäväksi.

Alamittaiset kalat vapautamme aina, kuten myös suuret emokalat mahdollisuuksien mukaan kestävämmän kalakannan toivossa.

Retki sisältää veneen, oppaan, vaatetuksen, vieheet sekä kalastusvälineet, päähineen, aurinkolasit, kevytjuomat, saaliin käsittelyn.

Retkieväät sekä kalastusluvat lisätään hintaan henkilömäärän mukaan.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone