Suurhauenkalastus

Suurhauenkalastus

Hard Core reissu suurhauen kalastus 1 – 4 henkilöä.

Suurhaujenkalastus 

Tällä kalareissulla ei istuta tulilla paistamassa makkaraa, tai lepäillä kallioilla aurinkoa ottamassa. Kahvit juodaan jos on aikaa ja eväät syödään, kun alkaa huimata. Reissu on kalastusta, intensiivistä keskittymistä, viehe- ja värirallia, suunsoittoa ja hyvää kalamieshenkeä sisältävä kalapäivä jonka ainoana tarkoituksena on käyttää veneessä suurhauki. Voittaja on se, kuka hymyilee leveimmin.

Toisille suurhauki tarkoittaa yli 10-kg haukea, meille se tarkoittaa 110-cm ylitystä, mutta metrin ylityskin saa jo suun messingille. Nämä kalapäivät asettuvat jäiden lähdön ja kesäkuun toisen viikon välille, alkusyksyn muutamille päiville, sekä aivan myöhäissyksyn viileisiin vesiin aina jäiden tuloon saakka.

Varsinkin viimeisten reissujen vaatetus varusteineen on syytä olla kunnossa, päivät ovat lyhyitä ja matkavauhti kova. Tarvittaessa puemme asiakkaat asianmukaisella vaatetuksella, jos sellaista ei omasta takaa ole. Meiltä saa myös tähän kuninkuuslajiin tehdyt välineet käyttöön, jos omien välineiden uskottavuus arveluttaa. Vieheistä valikoimineen ei tällaisella reissulla ole pulaa, vaikka et toisi ainoatakaan uistinta mukanasi.

Toivomme, että tällaiselle kalareissulle lähtevä olisi kanssamme Hauen asialla (klikkaa linkkiä).

Kestävän kalastuksen periaatetta noudattamalla takaamme tulevillekin sukupolville, sekä muille kalamiehille ja – naisille mahdollisuuden nauttia kalastuksen tuomasta nautinnosta. Jokainen suurhauki pyritään vapauttamaan, ellei se ole vahingoittunut. Yleensä jokaisella reissulla tulee ohessa myös ruokakalaksi sopivia yksilöitä, jos niille on tarvetta.

1 – 4 henkilöä 700€. Mahdollisuus tilata myös All inclusive pakettina.

Kalastusluvat, eväät ja viehetappiot laskutetaan eri sopimuksen mukaan.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone