Yritys

TOIMINTA-ALUEET

Eteläinen Suomenlahti Kotka – Loviisa – Pernaja – Porvoo – Sipoo – Helsinki – Inkoo – Tammisaari – Hanko – Kemiö.
Toimimme tilauksen ja toiveiden mukaan Lahden Vesijärvellä ja yhteistyökumppaneiden kanssa muualla Suomessa
Lohensukuisia kaloja kalastamme pääosin Etelä-Suomessa Helsinki – Vantaanjoki ja Kotka – Kymijoki alueilla.

KOHDEKALAT

Seurassamme kohdekaloinasi ovat pääsääntöisesti perussuomalaiset ahven, kuha ja hauki, sekä sesonkiluontoisesti toiveiden mukaan muutkin kalat, esim. lohensukuiset kalat, sekä silakka, siika ja toutain.

VENEILY

Teemme myös retkeilyhenkisiä “päivä vesillä”-retkiä, joiden aikana nautitaan kalastuksen sijasta eteläisen merialueen tai sisävesien kauniista luonnosta veneillen ja esim. avotulilla pannukahveja hörppien.

KALUSTO

Kalastusta veneestä joka on tehty heittokalastukseen.
Lund Alaskan 2000 ja Mercuryn 125 Optimax moottorilla tarjoavat täysin uuden ulottuvuuden ja viihtyvyyden heittokalastukseen sekä siirtymiin vesillä.

Päällystetyt alustat, pehmustetut sekä kääntyvät nojatuolit, mahtava lattiapinta-ala, Lund veneen pituus/leveys/tukevuus, walk-trough tuplapulpetti, mahtavat säilytystilat, kiertovesisumppu jne. jne. tarjoavat todellisen nautinnon heittokalastajalle ikään, sukupuoleen, tai kokemukseen katsomatta.

Kalastuksen aikana Lundia liikuttaa keulaan asennettu MotorGuide Xi5 keulasähkömoottori. GPS-pohjainen Pinpoint sekä Lowrancen SmartStear ohjausjärjestelmä mahdollistaa todella ainutlaatuisen kalastuskokemuksen.
Kalastusvälineet, vieheet sekä muu varustus ovat alan ehdotonta huippua. Näin heittokalastus sujuu turvallisesti ja saavuttaa äärimmäisen nautinnon.

OPPAAT

Haukikoira – Kalastuspalveluiden oppaat ovat vuosikymmeniä kalastaneita pitkän linjan kalamiehiä, sekä kalastusoppaan ammattitutkinnon (AT) suorittaneita, sertifioituja Kalastusoppaita.

Oppaillamme on lain vaatima vuokravenekuljettajan tutkinto ja veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravenekatsastettuja ja -varustettuja.

Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista aina kunnioittaen, vapauttaen ne kalat jotka eivät valikoidu ravinnoksi.

Just Fish It  —> C&R – Care & Respect

HAUKIKOIRA OY

Postiosoite:
Jäkärläntie 4 G
00940 Helsinki
Finland

info@haukikoira.fi
p. +358 (0)50 628 11

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone