Yritysesittely

TOIMINTA-ALUEET
Eteläinen Suomenlahti Kotka – Loviisa – Pernaja – Porvoo – Sipoo – Helsinki – Inkoo – Tammisaari – Hanko – Kemiö.
Toimimme tilauksen ja toiveiden mukaan Lahden Vesijärvellä ja yhteistyökumppaneiden kanssa muualla Suomessa
Lohensukuisia kaloja kalastamme pääosin Etelä-Suomessa Helsinki – Vantaanjoki ja Kotka – Kymijoki alueilla.

KOHDEKALAT
Kohdekaloina ovat pääsääntöisesti perussuomalaiset ahven, kuha ja hauki, sekä sesonkiluontoisesti toiveiden mukaan muutkin kalat, esim. lohensukuiset kalat, sekä silakka, siika ja toutain.

VENEILY
Teemme myös retkeilyhenkisiä “päivä vesillä”-retkiä, joiden aikana nautitaan kalastuksen sijasta eteläisen merialueen tai sisävesien kauniista luonnosta veneillen ja esim. avotulilla pannukahveja hörppien.

KALUSTO
Kalastusta veneestä joka on tehty heittokalastukseen.
Lund Tyee 1900 ja Mercury 150 EFI tarjoavat täysin uuden ulottuvuuden ja viihtyvyyden heittokalastukseen sekä siirtymiin vesillä.

Sisäpinnoilta täysin verhoiltu vajaa 6-metrinen vene on siisteydeltään, mukavuudeltaan ja akustiikaltaan enemmän kuin kokemus. Neljä ilmajousitettua, pehmustettua ja kääntyvää nojatuolia sekä kaksi pehmustettua sohvatuolia luovat matkustuskokonaisuuden vailla vertaa. Lund veneen pituus/leveys/tukevuus, keulan sekä perän tilavat heittotasot, walk-trough tuplapulpetti, mahtavat säilytystilat, kiertovesisumput 2kpl jne. jne. tarjoavat todellisen nautinnon heittokalastajalle ikään, sukupuoleen, tai kokemukseen katsomatta.

Kalastuksen aikana Lundia liikuttaa keulaan asennettu MotorGuide Xi5 keulasähkömoottori. GPS-pohjainen Pinpoint sekä Lowrancen SmartStear™ ohjausjärjestelmä mahdollistaa äänettömän liikkumisen, nopean ja tarkan ankkuroinnin ilman perinteistä köysiankkuria. Veneeseen asennetut 3kpl Lowrance 7”, 8” ja 12” kaikuluotainta mahdollistavat todella ainutlaatuisen kalastuskokemuksen jokaiselle heittokalastajalle.
Kalastusvälineet, vieheet sekä muu varustus ovat alan ehdotonta huippua. Näin heittokalastus sujuu turvallisesti ja saavuttaa äärimmäisen nautinnon.

OPPAAT
Haukikoira – Kalastuspalveluiden oppaat ovat vuosikymmeniä kalastaneita pitkän linjan kalamiehiä, sekä kalastusoppaan ammattitutkinnon (AT) suorittaneita, sertifioituja Kalastusoppaita.

Oppaillamme on lain vaatima vuokravenekuljettajan tutkinto ja veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravenekatsastettuja ja -varustettuja.

Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista aina kunnioittaen, vapauttaen ne kalat jotka eivät valikoidu ravinnoksi.

Just Fish It  —> C&R – Care & Respect

HAUKIKOIRA OY

Postiosoite:
Jäkärläntie 4 G

00940 Helsinki

Finland

info@haukikoira.fi
p. +358 (0)50 628 11

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone