Kalastusmatkat

Kalastusmatkat

 

Etsitkö kalastusretkeä asiakkaille, työporukalle, itsellesi, tai kaveriporukalle? Järjestämme kaiken kalastukseen, ruokailuun ja majoitukseen tarvittavan myös suuremmille ryhmille. Saavu ryhmäsi kanssa sovittuun lähtöpaikkaan, me hoidamme loput. Käyttämämme venekalusto, välineet sekä varusteet täyttävät vaativammankin maun tarpeet.

Merellä kalastamme Loviisa – Pernaja – Porvoo – Sipoo – Helsinki – Inkoo – Tammisaari – Hanko – Taalintehdas akselilla. Jokikalastusta Kotka – Kymijoki ja Helsinki – Vantaanjoki alueilla. Sisävesillä Lahden Vesijärvellä.

Esimerkkejä kalastusmahdollisuuksista

Kalastuspäivän ei pidä olla vain tiukkaa kalastamista ilman taukoja.
Suurhauenkalastus on kuitenkin tehty juuri heille, jotka haluavat vain kalastaa ja kalastaa ja…

Lasten, nuorten ja naisten saattaminen kalastuksen pauloihin on suuri halumme. Oppaamme ovat erittäin motivoituneita ja kouluttautuneita alan ammattilaisia. Meille haaste tarkoittaa vain mahdollisuutta päästä osoittamaan todellinen kalastusoppaan ammattitaito.

Palveluumme kuuluu myös retken tapahtumien ja kohokohtien dokumentointi valokuvin tai videoin. Ennätyskalan voi toki täyttää, tai tehdä siitä näköiskappaleen ja nostaa seinälle. Hyvä kuva ja siitä tehty canvas-taulu ajaa lähes saman asian. Se on huokeampi ja ehkä myös enemmän kauniimman sukupuolen mieleen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone