Yritys

Haukikoira kalastus- ja luontopalvelut

Haukikoira Oy on 2012 perustettu täyden palvelun kalastusopasyritys. Palvelumme sijoittuvat pääosin vesille ja kalastuspalvelut heittokalastukseen keinotekoisin viehein.

Toiminta-alueet, myös toiveiden ja sopimuksen mukaan

Venekalusto on mahdollista mobilisoida lähes kaikkialle, mutta pääosin kalastamme seuraavilla alueilla:
Eteläinen Suomenlahti – Tammisaari – Inkoo – Hanko.

Toimimme yhteistyökumppaneiden kanssa tilauksen ja toiveiden mukaan myös muualla Suomessa
Lohensukuisia kaloja kalastamme Etelä-Suomessa Kotka – Kymijoki alueella.

 

Teemme myös kalastusmatkoja kaukomaiden suolaisille vesille yhteistyössä GetaWay Toursin kanssa. Malediivit, Madagaskar, Oman, Panama, jne. Kannattaa kysyä mitä on tarjolla ja minne, jos kalamatkakuume iskee.

Kohdekalat

Valkolihaiset petokalat, kuten ahven, kuha ja hauki, sekä sesonkiluonteisesti lohensukuisia kaloja.

Kalastus & Veneily

Kalastusta veneestä, joka on tehty heittokalastusta varten.
Lund 1900 Tyee ja Mercury 200hp Pro XS moottori tarjoavat täysin uuden ulottuvuuden ja viihtyvyyden heittokalastukseen sekä siirtymiin vesillä.


Täysin verhoillut sisätilat, pehmustetut sekä kääntyvät nojatuolit, mahtava lattiapinta-ala, Lund veneen pituus 590cm/leveys 250cm/tukevuus, walk-trough tuplapulpetti, mahtavat säilytystilat, jne. jne. tarjoavat todellisen nautinnon heittokalastajalle ikään, sukupuoleen tai kokemukseen katsomatta.

 Hapettava kiertovesisumppu pitää saaliskalat elossa ja tuoreina ja ammattitaitoinen opas käsittelee kalat toiveiden mukaisesti kotiin vietäväksi ennen rantaan saapumista.

Kalastuksen aikana Lundia liikuttaa keulaan asennettu MotorGuide Xi5 keulasähkömoottori. GPS-pohjainen Pinpoint sekä Lowrancen SmartStear-ohjausjärjestelmä mahdollistaa todella ainutlaatuisen kalastuskokemuksen.

 

Nykyaikaisessa heittokalastusveneessä tulee tietysti olla huippuluokan kartta/kaikuluotain elektroniikka, meillä niitä on kaksi. Lowrance 16″ HDS Live hoitaa pulpetin näytön ja keulassa kalastavat saavat kaikuluotain kuvaa 12” Lowrance HDS Live näytöstä.

 

Kalastusvälineet, vieheet sekä muu varustus ovat alan ehdotonta huippua. Vieraille on tarvittaessa tarjolla Ursuit Seahorse pelastautumispuvut S – XXL välipukuineen. Näin heittokalastus sujuu turvallisesti ja saavuttaa äärimmäisen nautinnon.

Oppaat

Haukikoira – Kalastuspalveluiden oppaat ovat vuosikymmeniä kalastaneita pitkän linjan kalamiehiä, sekä kalastusoppaan ammattitutkinnon (AT) suorittaneita, sertifioituja kalastusoppaita.

 

Oppaillamme on lain vaatima vuokravenekuljettajan tutkinto ja veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravenekatsastettuja ja -varustettuja.

 

Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista aina kunnioittaen ja vapauttaen ne kalat, jotka eivät valikoidu ravinnoksi.
C&R – Care & Respect

www.facebook.com/Haukikoiraofficial/

www.instagram.com/mika_vornanen

Haukikoira Oy
Y-tunnus/Business ID: 2471937-8

Postiosoite:
Jäkärläntie 4 G
00940 Helsinki
Finland

info@haukikoira.fi
p. +358 (0)50 628 11

Rekisteri- ja tietosuojaseloste(GDPR).